Rubik Kocka

Blog...

Cikkek, hírek és más érdekes információk...

Hungarian Nationals 2016

Posted by
/ /

A Hungarian Nationals 2016 egy hivatalos Rubik kocka verseny, melyen bárki, bármilyen időeredménnyel részt vehet, aki ismeri és elfogadja a WCA szabályzatot és eleget tesz a versenyen való részvétel feltételeinek. (Click HERE for English)

Olvassátok végig a http://europe.cubing.net/hungariannationa…/regisztracio.html oldalon lévő leírást és kövessétek végig a lépéseket, mert a regisztrációs folyamat teljesen átalakult. Megváltozott a WCA regisztráció és idéntől előre-fizetéses rendszer lesz Magyarországon is. Nem elég regisztrálni a versenyre, csak onnantól érvényes a regisztrációtok, amikor a regisztrációs díj is beérkezett.

Erről minden infót megtaláltok a fenti linken, azonban fontos, hogy leginkább az utalást ajánljuk, mint fizetési formát, mert ez az, amiről leghamarabb értesülünk. (A másik 2 opció átfutási ideje napokkal hosszabb.) Figyeljetek, hogy utalásnál írjátok bele a megjegyzés rovatba a kért adatokat, mert különben nem tudjuk beazonosítani, hogy kihez tartozik az utalás!

Kérdés esetén írjatok (hungarianopen.info@gmail.com)!

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációs díj:
Versenyzőknek : 1 nap: 2.000 Ft*, 2 nap: 3.000 Ft*
(előre fizetendő** – bővebb információ: “Regisztráció”)

Nézőknek: 750 Ft/fő (helyszínen fizetendő)

Versenyzői limit: 250 fő
Az első 200 regisztráló versenyző kap lehetőséget arra, hogy bármely általa választott versenyszámban részt vehessen, ezt követően már csak a 3x3x3-as kategóriában tudunk regisztrációkat elfogadni.

Időpont: 2016. április 16-17.

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
szombaton: 1. emelet, az étkező rész mellett, 4. terem
vasárnap: 1. emelet, az étkező rész mellett, 6. terem

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14.

Az eredmények élő közvetítése itt érhető el.

Kérdéseitekkel keressétek Perge Olivért a hungarianopen.info@gmail.com e-mailcímen.

* Ha korábbi versenyről bármilyen tartozásod van, akkor a helyszínen ezt az összeget is ki kell fizetned, csak ezt követően vehetsz részt a versenyen.
** Ha regisztrálsz a versenyre, de mégsem tudsz részt venni (és ezt még a regisztráció lezárása előtt jelzed felénk), akkor a befizetett összeg egy részét visszautaljuk Neked.

*A cikk írója Perge Olivér.