Rubik Kocka

Blog...

Cikkek, hírek és más érdekes információk...

Nem hivatalos játékok a Hungarian Nationals 2017-en

Posted by
/ /

A legizgalmasabb nem hivatalos játék biztosan a Rubik’s Cup lesz, aminek a fődíjaként a győztes csapat elutazhat a párizsi világbajnokságra, de emellett számos más játékkal is készültünk nektek.
A regisztrációs pult mellett érdekes játékokkal tölthetitek a szabadidőtöket, amikor épp nem versenyeztek:

 

  • A legújabb Rubik-kocka: Lehetőségetek lesz kipróbálni a Rubik’s Cuphoz is használt legújabb Rubik versenykockát. 3 kirakást tudtok lemérni a nem hivatalos verseny keretein belül és az eredmények alapján a 3 leggyorsabb átlag, a 3 leggyorsabb egyszeri, (top 24 és nem top 24 kategóriákban külön) a legfiatalabb versenyző, a legidősebb versenyző és a leggyorsabb lány megnyeri a legújabb Rubik-kocka 1-1 darabját. És, hogy senki ne távozzon üres kézzel, minden résztvevő, aki ír egy rövid visszajelzést a kockáról 1-1 Red Bull jutalomban részesül.

 

  • Dice on Dice: Egy mágnesekkel összetartott 27 kis kockából álló logikai játék, amit ha sikerül kiraknotok, akkor nyereményben részesültök.

Dice on Dice

 

  • Star Cube: Egy valamivel könnyebb logikai játék, ahol kivételesen nem kockában kell gondolkodnotok, de mindenképp megéri kipróbálni.

Star Cube Star Cube2

 

  • Triominos: Egy társas játék, amit 2-4 fő játszhat egyszerre. Egy nehezített dominó, ahol nem 1, de 2 számnak is meg kell egyeznie a dominókon, hogy egymás mellé rakhasd őket.

 

Triominos

FONTOS, hogy a versenyen lévő minden nyereményjátékban kizárólag a Hungarian Nationals 2017 versenyzői vehetnek részt, illetve minden versenyző maximum 2 db új típusú Rubik kockát nyerhet a verseny egésze alatt.